Like

   

Már facebookon is jelen vagyunk!

Friss topikok

Elérhetőségek

E-mail cím: nemetcegblog@yahoo.com

Cégnév: Trivale kokto kft.

Adószám: RO27811526

Cím: Trivale utca 64

Telefonszám: 0040770142467

Cégalapítás Németországban – Feltételek

2013.02.16. 13:00 cegalapitas

Kedvező áron kínálja cégalapítási szolgáltatásait és Ready Made kész cégeit a Daa Deutschland berlini iroda, melynek árajánlatát ide kattintva tekinthetik meg az érdeklődők. Természetesen ez az iroda végzi a legkedvezőbb feltételekkel a cégalapítást, mivel Ingyenes EU-s Adószám regisztrációt és Bankszámlanyítást nyújtanak ügyfeleiknek, és már EU-s Adószámmal rendelkező cégeket is kínálnak megvételre Garancialevéllel.

            Mint mindennek, a német cégalapításnak is vannak feltételei. Az első és talán egyik legfontosabb feltétel az, hogy ismerjük a cégalapítás létrejöttének feltételeit. Hisz ha ismerjük, ezeket már jóval könnyebben vágunk neki ennek a bonyolult műveletnek, azaz a cégalapításnak.

            Kezdjük az egyéni munkavállalással. Ebbe beletartoznak a kereskedők, építészek, programozók, stb. Akik szeretnének egyéni munkavállalóként dolgozni Németországban, azoknak fontos, hogy csak egyéni, önálló munkavégzést folytathatnak. Egy egyéni munkavállaláshoz rengeteg okmány és igazolás szükséges, melyekről információkat a különböző hatóságoknál kaphatnak. Ahhoz hogy megkapja az egyéni munkavállalói engedélyét minden iratot pontosan, nagy figyelemmel kell kitöltenie, hisz a legkisebb hiba a kérvényének visszautasításához vezethet, ennek következménye pedig az, hogy a kérelmező nem kezdheti el a tevékenységét, valamint az országból is kiutasíthatják, így megnehezítve a következő kérvény benyújtását. Ha minden adatot pontosan kitöltöttünk, akkor is számolni kell azzal, hogy az engedélyekre akár hónapokat is kell várni, azonban ha ön biztosra akar menni a fentebbi linkre kattintva segítséget kaphat.

            GmbH esetében egy jogi személy lehetőségei szinte korlátlanok. A legfontosabb eldönteni egy GmbH esetében, hogy milyen jogi formában kívánjuk végezni a cégünk tevékenységeit. Ebben segítségünkre lehetnek a magyarországi gazdasági törvények, mivel majdnem megegyezik a németországival, viszont sok dolog van, amivel különböznek. A kérelemhez be kell szerezni útleveleket, adójogi okmányokat, valamint egy jól átgondolt üzleti vagy marketing tervet is készíteni, mivel ezt a hatóságok alaposan átnézik, és ha úgy látják, hogy nem megfelelő akkor elutasítják kérelmét. Egy német GmbHval lehet kereskedni, autót vásárolni, autót finanszírozni. Rengeteg költség leírható egy ilyen cég esetén. Ha GmbH-t szeretni, akkor ismét figyelmébe szeretném ajánlani a fent említett oldalt, mivel velük biztosra mehet a cégalapítás folyamatában.

Kapcsolódó cikkek:

A feltételek mellet jó ha ismerjük a német cégalapítás költségeit.

Hol érdemes céget alapítani? Azaz cégalapítás Németországban, a Fővárosban.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemetcegalapitas.blog.hu/api/trackback/id/tr205083406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása