Like

   

Már facebookon is jelen vagyunk!

Friss topikok

Elérhetőségek

E-mail cím: nemetcegblog@yahoo.com

Cégnév: Trivale kokto kft.

Adószám: RO27811526

Cím: Trivale utca 64

Telefonszám: 0040770142467

Cégalapítás Romániában

2013.02.02. 14:52 cegalapitas

A cikk címe már magában elárulja, hogy miről fog szólni ez a cikkem. Sokan gondolkodnak rajta, hogy Romániában alapítsanak céget, ugyan úgy magyarországiak, mint más országbeliek ezért gondoltam leírok önöknek pár hasznos információt a Román cégalapításról. Most megtudhatja röviden, hogy milyen dokumentumok szükségesek illetve, hogy hol érdemesebb céget alapítani.

 

            Szükséges dokumentumok

            Talán sokan hiszik azt, hogy egy román cégalapításhoz rengeteg irat szükséges, viszont ez pont, hogy nincs így, hisz mindössze 2 dokumentum szükséges egy román cég megalapításához, akkor, ha egy román cégalapítással foglalkozó irodát bíz meg. Ez a két irat pedig nem más, mint a személyi igazolvány és a lakcímkártya, ami még fontos, hogy ezeket akár e-mailben is elküldheti az irodának. A személyi igazolványnál oda kell figyelni, hogy a cégalapítástól számított 6 hónapon belül nem szabad lejárjon. Ha cég alapítását tervezi Erdélyben, Romániában, látogasson el ide, hisz ők mindenben segíteni tudnak önnek, és az oldalon sok hasznos információt is megtalálhat.

 

            Hol érdemes Románia területén céget alapítani?

            Akárhol alapíthat céget Románia területén, viszont ha egy jól működő céget akar alapítani, akkor ajánlom figyelmébe Nagyváradot. Több tényező is Nagyvárad mellett szól. Az egyik hogy határ menti város, így Magyarországhoz is közelebb van, tehát akármikor gyorsan el lehet érni, illetve egy másik fontos tényező, hogy rengeteg turista, külföldi üzletember és vállalkozó jár ebben a városban és ez csak növekedni fog a nemzetközi repülőtér megnyitásával.

            Egy másik várost is ajánlok figyelmükbe, mégpedig Aradot, mely szintén egy határ menti város valamint, a közelben van egy nemzetközi repülőtér is.

 

Remélem, hogy sok embernek tudtam segíteni ezekkel az információkat. Sok sikert kívánok a Román cégalapításhoz!

Kapcsolódó cikkek:

A számlanyitásról egy-két szó, azaz külföldi számlanyitás.

Nem Németország vagy Románia? Akkor Cégalapítás Lengyelországban

A bejegyzés trackback címe:

https://nemetcegalapitas.blog.hu/api/trackback/id/tr755058648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása