Like

   

Már facebookon is jelen vagyunk!

Friss topikok

Elérhetőségek

E-mail cím: nemetcegblog@yahoo.com

Cégnév: Trivale kokto kft.

Adószám: RO27811526

Cím: Trivale utca 64

Telefonszám: 0040770142467

Cégalapítás Lengyelországban

2012.10.02. 17:51 cegalapitas

Irodánkat megbízhatja lengyelországi cégalapítással, Eu-s adószámát kiváltjuk, bankszámlát nyitunk KFT-jének, és székhelyszolgáltatással is ügyfeleink rendelkezésére állunk. Hívjon a 004-0729667567 telefonszámon, vagy írjon e-mailt: info@eumedjob.eu

 A lengyel KFT-t kb 1-2 hét alatt jegyzi be a cégbíróság, ezt követően további 1-2 hét, amíg Közösségi Adószámot kap. Önnek Wroclaw városába kell leutaznia egyszer, hogy aláírja a lengyel cégalapítás megvalósításához szükséges okmányokat.Az alapítás elindításához küldje el nekünk személyigazolványa és lakcímkártyája másolatát, adja meg a tevékenységi köröket, valamint válasszon pár cégnevet.

 

Bár blogunk fő témája a német cégalapítás, ez nem jelenti azt, hogy a német cégalapításos információkon kívül nem lehet más a blogon, tehát a változatosság kedvéért írtam egy cikket a lengyelországi cégalapításról is.

            Először is kezdeném a lengyel cégformákkal. Az első és legkedveltebb cégforma a KFT ( azaz lengyelországban sp.zo.o) ez a cégforma megfelel akár nemzetközi ügyletek lebonyolítására is, a második pedig az Rt. bár ezt csak nagyon ritkán szoktak alapítani, mivel ennek a cégformának az ára a Kft. tízszerese. Ha már leírtam azt, hogy nagyjából mennyibe kerül egy Rt. megalapítása, most leírom azt is, hogy mennyi egy Kft. megalapítása. Tehát, a kft. alaptőkéje 1300 euró, ami már a cégalapítás pillanatában a számlán kell legyen, ebből következik hogy az rt. alaptőkéje 13000 euró. Egy magát német nyelven hirdető szolgáltató ajánlatai itt, Polen, Auf Deutsch.

            Mikor érdemes Lengyelországban céget alapítani?

Erre a kérdésre a válasz lehetne az is, hogy mindig, viszont a legjobb helyzet az amikor az únió tagállamain belül szeretnénk ÁFA mentesen számlázni, hisz a tagállamok egymás közt nem fizetnek ÁFÁ-t a számlázásra, persze ez nem zárja ki azt sem hogy más ügyletekre használjuk a lengyelországi cégünket.

            Így zárásképpen pedig ajánlok önöknek egy megbízható irodát amely lengyel cégalapításokkal foglalkozik, és minden szükséges szolgáltatást biztosítanak a cégalapítási folyamatra, tehát a cégalapítás megvalósítása Varsóban, Lengyelországban ezzel az irodával a legbiztonságosabb.


Hamarosan új érdekes információkkal jelentkezem!

Kapcsolódó cikkek:

Érdemes a könyvelésről is többet megtudni.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemetcegalapitas.blog.hu/api/trackback/id/tr454816235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása