Like

   

Már facebookon is jelen vagyunk!

Friss topikok

Elérhetőségek

E-mail cím: nemetcegblog@yahoo.com

Cégnév: Trivale kokto kft.

Adószám: RO27811526

Cím: Trivale utca 64

Telefonszám: 0040770142467

Cégalapítás Németországban, a Fővárosban

2012.12.18. 20:43 cegalapitas

Cég alapítása Berlinben

            Ebben a cikkemben erről a megbízható német, berlini cégalapítós szolgáltatóról fogok írni önöknek.

           Már elég hosszú ideje nem jelentkeztem új cikkel, viszont most találtam egy olyan témát, ami mindenki számára hasznos lehet. Előző cikkeimben sokat írtam arról, hogy hogyan lehetne a lehető legjobban és legkönnyebben megalapítani cégünket. Írtam pár szót azokról az irodákról, akik cégeket alapítani, és azt is, hogy milyen kell, legyen egy ilyen iroda. Most jött el az az idő, mikor végre sikerült találjak egy olyan irodát, amelyik minden céget alapítani vágyó ember számára tökéletes lehet. 

            Talán vannak olyan új látogatók, akik nem olvasták el az összes cikkemet, ezért újra le fogom írni azt, hogy mire kell figyelni, ha egy cégalapítós szolgáltatót keresünk. Az első egyik legfontosabb szolgáltatás a könyvelés és a székhelyszolgáltatás. Ha egy iroda szolgáltatásaiban nincs benne ez a két dolog, akkor jobb, ha igénybe sem vesszük a szolgáltatásaikat, mert saját magunktól akár hetekbe is kerülhet egy megfelelő székhely és könyvelő felkutatása. A fent említett cégalapítós iroda biztosít önöknek megbízható könyvelőt és székhelyszolgáltatást akár Berlinben is. Egy másik fontos dolog a bankszámlanyitás, hisz sok iroda plusz díjakat számol fel egy bankszámlanyitásért. Ez az iroda ingyenes bankszámlanyitást nyújt ügyfeleinek. Amiről nem szabad megfeledkezni az az, hogy hányszor szükséges kiutaznunk a helyszínre a cégalapítási folyamatban. Vannak olyan irodák, amelyek szolgáltatását választva több napig, vagy többszöri alkalommal kell a helyszínen, tartózkodjunk. Fontos még figyelni arra, hogy az iroda szolgáltatásai közzé tartozik a közösségi (EU-s) adószám igénylése (vagy külön kell-e fizetni érte?), valamint arra hogy mennyi időn belül készül el cégünk, mert hiába bízunk meg egy irodát, ha csak hónapok után tudják megalapítani cégünket.

            Milyen szolgáltatásokat nyújt még ez az iroda?

Ez az iroda biztosítja önnek a székhelyszolgáltatás, könyvelés és bankszámlanyitás mellett, ingyen az EU-s adószám igénylését, illetve ha őket választja önnek mindössze 1 alkalommal, kell, kiutazzon Németország területére. Az említett irodával ön választhat a következő cégformák közül: GmbH-t, UG, AG, Gbr, Gewerbe. Ha felkeltette érdeklődését ez az iroda, akkor a következő linkre kattintva megnézheti elérhetőségeiket Német GmbH részletek itt! Illetve ami még fontos, hogy ez az iroda nem csak cégalapításokkal foglalkozik, hanem cégek vásárlásával és eladásával is. Általuk önnek gyorsabban lehet egy kész cége és nem is olyan nagy árakért. Náluk vehet egy UG-t fél évnyi székhely díjjal akár 4000 euróért, illetve 5000 euróért már egy GmbHt is, szintén fél éves székhelydíjjal, valamint átírási költségekkel együtt. Ha megbízható, kedves emberekkel akar együtt dolgozni, csak válassza őket.

            Sok időmbe került találni egy ilyen irodát, bátran tudom ajánlani mindenkinek, aki cégalapításon gondolkodik.

Akit pedig a németországi munka érdekel, kattintson az előző linkre.

 

Kapcsolódó cikkek:

Németországi KFT alapítása előtt olvassa el ezt a cikkünket is.

Vagy Németországi részvénytársaság alapítása előtt ezt a cikkünket ajánljuk

A bejegyzés trackback címe:

https://nemetcegalapitas.blog.hu/api/trackback/id/tr904972198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása