Like

   

Már facebookon is jelen vagyunk!

Friss topikok

Elérhetőségek

E-mail cím: nemetcegblog@yahoo.com

Cégnév: Trivale kokto kft.

Adószám: RO27811526

Cím: Trivale utca 64

Telefonszám: 0040770142467

Német székhely

2012.07.24. 22:04 cegalapitas

Mindenkinek aki németországban szeretne céget alapítani szüksége van egy székhelyre legalábbis egy székhelyként szolgáló címmel. Erre azért van szükség mert a székhely egy központi elérhetőség ahol mindig el lehet érni a cég egyik képviselőjét, valamint a székhely az iratkezelés helye is. Végülis ez egy olyan hely ahonnan a cégvezető megkapja az értesítéseket és itt lehet tárolni a céges papírokat. Ezek a dolgok nem azt jelentik, hogy a székhelyen kell tartózkodjon mindig egy alkalmazott vagy ügyvezető! Egyáltalán nem, mivel vannak székhelyszolgáltatók Németországban és nem is nagy árban. Már lehet találni székhelyszolgáltatót 35 euróért is, viszont érdemes körlülnézni jobban, hogy milyen szolgáltatásokat ajánlanak, mert nem biztos, hogy megfelel az elvárásainknak.

Vannak székhelyszolgáltatók havi 60-70 eurós díjjal amik már magában foglalják egy állandó titkárnő jelenlétét, a levelek szkennelését. A titkárnő kaphat felhatalmazást a cégvezetőtől, hogy képviselje a céget az apeh vizsgálatoknál.

Egy másik fontos dolog amire ügyelni kell, hogy ne egy olyan székhelyszolgáltatót válasszunk ahol már több száz cég van bejelentkezve, mert ilyenkor előfordul, hogy egy illegálisan működtetett cég, vagy csak simán egy problémás cég is van köztük és ha már az apeh talál egy ilyet akkor a többi céget, tehát a mi cégünket is jobban átvizsgálja.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemetcegalapitas.blog.hu/api/trackback/id/tr284676095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása