Like

   

Már facebookon is jelen vagyunk!

Friss topikok

Elérhetőségek

E-mail cím: nemetcegblog@yahoo.com

Cégnév: Trivale kokto kft.

Adószám: RO27811526

Cím: Trivale utca 64

Telefonszám: 0040770142467

Külföldi számlanyitás

2012.07.26. 16:50 cegalapitas

Németországban van vállalata és szeretne nyitni egy folyószámlát egy másik országban? Ha a válasza igen, akkor most megtudhatja, hogy milyen iratok szükségesek egy ilyen számlanyitáshoz.

A számlanyitáshoz szükséges dokumentumok meg kell legyenek eredeti példányban illetve egy lefordított példányra is szükség van arra a nyelvre amely hivatalos a számlanyitó országban. Ami megnehezíti kicsit a dolgunk, az hogy vannak bankok akik megkövetelik, hogy állami fordítóval kell az iratokat lefordíttatni, vannak akik csak azt szabják meg, hogy az országon belül kell fordítani és a legjobb eset ha a bank megengedi, hogy az alapító országban történő fordítást is elfogadják. Ha ön teljesíti a lentebb levő dolgokat akkor megnyugodhat, hisz gond nélkül nyithat folyószámlát vállalatának bárhol a világon.

És egy kis érdekesség a németországi bankokról.

            Első sorban szükség van egy cégbejegyzési bizonylatra, egy 30 napnál frissebb cégkivonatra, egy apeh által kibocsátott illetőségi igazolásra, ami igazolja, hogy a cég abban az országban adózik, és végül egy számlaszerződésre egy német bankkal és egyes esetekben, egy igazolást a német banktól amit a külföldi számlanyitásra adnak ki és igazolja, hogy a cég abban a bankban aktív, illetve leírja a cég adatait és azt hogy mióta vezeti az adott banknál a folyószámlát.

Ilyenkor nem árt, ha megbíz egy németül jól beszélő embert, hogy fordítsa le önnek a dolgokat. Van német tolmács Budapesten vagy ha nem tolmácsot szeretne, akkor a német fordítást tudjuk ajánlani.

Kapcsolódó cikkek:

Még több információ, Bankszámlanyitás vállalatoknak.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemetcegalapitas.blog.hu/api/trackback/id/tr54680044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása